Nyt job

Nyt job?

Der kan være mange grunde til at 'NYT JOB?' er noget for dig.

Måske er du blevet afskediget, måske er du kørt træt i dit nuværende og trænger til luftforandring. Uanset årsagen er det de samme ting, der er vigtige for dig at have styr på.

Din tilstand

Hvordan står det til i dig? Hvordan har du det? Hvis man laver en tilstands-rapport på dig, hvordan ser den så ud? Er der nogle K3'ere, der skal tages hånd om?

Det er vigtigt, at du er i balance, så du kan være seriøs og saglig om den opgave, du nu har foran dig. Nemlig at finde ud af, hvad du skal fra nu af.

Motivation

Dit næste job skal være bedre end det forrige, ikk? Hvad brænder du for? Hvad kan få dig til at glemme tid og sted?

For pokker! Du skal da brænde for dit job, ikk? Have lyst til at stå op om morgenen. Glæde dig. Er der nogen grund til at nøjes med mindre?

Find ud af, hvad der giver brændstof til din indre glød.

Din profil

Hvordan præsenterer du dig? Er der grund til at se, hvordan andre opfatter din historie? Har du en LinkedIn-profil? Er den opdateret? Viser den hen imod din næste ansættelseskontrakt?

Ansøgning og CV

Du har helt sikkert de bedste intentioner med hvert et ord i din ansøgning. Men når ordene over bordet? Hvordan læser din modtager ansøgningen? Få sparring og feedback på din ansøgning og CV.

Samtale

Sammen træner vi jobinterviewet. Bliv skarp til at være 'på' og gøre dit bedste i samtalen. Lær at bevare roen, så nervøsiteten ikke får hænder og stemme til at ryste. Her får du hjælp til forberedelsen, selve samtalen og opfølgningen.

Kontrakt

Her bliver du fulgt helt til dørs. Hjælp til at læse og forstå kontrakten er en naturlig del. Det er jo den, du skal leve med i fremtiden.

 

 

Ring for at høre nærmere 2072 2381

 

Beskrivelse i pdf

til download

Meningsfuld ledelse

+45 2072 2381

info@meningsfuld-ledelse.dk